Gratis og Uforpligtigende Landsdækkende Konsulentbesøg

Når du får besøg af konsulenten fra Jysk Facade gennemgåes alle muligheder vedr. dit hus. Hvilke isoleringstykkelser der er mulighed for, slutpudstyper, solbænke, sokkel osv. HUSK at vore konsulenter alle er faglærte energikonsulenter, så deres viden omkring energibesparelse er vidtrækkende.

Et konsulentbesøg startes oftest med at facadearealerne opmåles. Antal af Vindues og dørelysninger udregnes. Murens nuværende beskaffenhed kontrolleres, for at sikre den rette mængde armering og fastgørrelse. Sidst vurderes omgivelser, hvor tilgængeligt er huset, og hvor meget stilads kræves der. Alt dette er vigtigt for hvad det endelige tilbud lyder på.

Det er en god ide selv at være tilstede når konsulenten er på besøg. Der er mange flotte muligheder og løsninger, indenfor slutpuds. Konsulenten medbriger altid prøver på både slutpuds kornstørrelse og farver. Også evt. sokkelløsning og solbænke drøftes og fremvises af konsulenten.

Efter endt konsulentbesøg udregnes og fremsendes det endelige løsningsforslag og tilbud.

Bestil et gratis konsulentbesøg på telefon 7878 9100 eller brug vores online formular her. Her aftales en tid med det samme.

HUSK Vi kører i hele landet

Vores faglærte energikonsulenter måler og kontrollerer facadearealerne og de omkringeliggende omgivelser inden afgivelse af tilbud.

Efter endt opmåling og konsulentbesøg fremsendes endeligt løsningsforslag og tilbud.